torsdag den 15. november 2012

Karamel i mikroovn

Mmm... Sidste år lavede vi julegotta og jeg var bestemt ikke tilfreds med resultatet. De var klistret og alt for bløde, så i år skulle der findes en ny opskrift.




Dem her er super nemme og smager herligt


125 g smør, smeltet i mikroovnen
250g brun farin
2,5 dl sukker
250 g lys sirup
1 dåse kondenseret mælk


Alle ingridienserne blandes i en skål, som kan tåle mikroovn.

Karamellen skal have mellem 12 og 14 min. 
Vores fik 12 min. ved 800 watt. 

Massen hældes op i en lille bradepande med bagepapir i.
Karamellen skal nu i køleskabet i mindst to timer.

Den kolde karamel kan skæres ud i tern og vendes i flormelis.














Vil dog advare om at de er stærk vanedannede, men så er det jo godt de er så nemme at lave ;)

6 kommentarer:

  1. Lyder lækkert, og hvor ser de bare fine ud.

    SvarSlet
  2. De er vildt lækre, men man kan godt blive afhængig :-)

    SvarSlet
  3. Har godt set at andre har lavet disse, de ser godt nok lækre ud!! Måske det skulle være weekendens projekt med ungerne når nu manden skal på jagt igen igen :)
    kh Libbie

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er i hvert fald et hurtigt og nemt projekt at begive sig ud i :)

      Slet

Det er altid dejligt med en kommentar