Nok til 4 potioner
Ingredienser:
- 2 cm ingefær
- 2 fed hvidløg
- 1/4 tørret chilipeber (Styrke kan variere, så evt. mindre)
- 1 rødløg
- 1 gul peberfrugt
- 1/2 kg gulerødder
- 1/4 pose frisk spinat
- 1/4 hvidkål
- 1 porre
- 2 bouillonterninger med hønsekødssmag
- 7 dl. vand
- 2 små dåser kokosmælk
- 2 tsk. Sambal Olek (eller anden chilipasta)
- Sød chilisovs, salt og peber til at smage til
- Bacon i tern til drys
Fremgangsmåde:
Svits ingefær, hvidløg og tørret chili i lidt olie i et par minutter i en gryde.
Skræl og snit større grøntsager i mindre stykker og kom det i gryden sammen med vand og bouillonterninger og lad det simre i ca. 20 minutter. Tilsæt kokosmæl og Sambal Olek og lad det koge med i 10 minutter. Blend grydens indhold og kom det tilbage i gryden, hvor det skal koge op og smages til med salt, peber og chilisovs (jeg brugte 2 tsk.).
Svits bacon på en panden og drys det over suppen når den serveres.
Velbekomme
Der blev også plads til en lille dessert - Det er jo kun tirsdag en gang om ugen
Gammeldags, revet æblekage med skyr/vanilje creme på toppen - NAM |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Det er altid dejligt med en kommentar