Onsdag havde vi besøg af et vennepar som vi har madklub med - Vi spiser sammen ca. hver 14. dag og skiftes til at lave mad :)
Vi fik perlespelt-otto med spinat salat og grydebrød. Til dessert fik vi hjemmelavet jordbæris med kyskager med lakridssmag.
Opskrift |
Opskrift |
Opskrift |
Opskrift på jordbæris
4 pers.
175 g. jordbær (bruger du frosne skal de tø lidt op først)
100 g. sukker
1,5 dl yoghurt neutral
2 æggehvider
Fremgangsmåde:
- Finddel bær med en stavblender
- Tilsæt sukker og yoghurt
- Stil massen i fryseren 1-2 timer og rør i den med jævne mellemrum
- Pisk hviderne stive og vend dem i massen og stil tilbage i fryseren
- Skal stå mindst 2 timer mere, hvor der røres med jævne mellemrum.
Isen kan sagens laves i god tid, men skal så tages ud ca. ½ time før spisning, så den kan blive blød.
Fredag blev der lavet mad til 31 mennesker (sammen med min veninde) - Fik desværre ikke taget billeder af det hele
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Det er altid dejligt med en kommentar