tirsdag den 18. februar 2014

En syndig marzarinkage

Jeg advare om massivt sukkerchok :)


Mararinkage med nougat og chokoladeovertræk:

Ingredienser:
Tærtedej:
125 g. margarine
150 g. hvedemel
1 æggeblomme
4 spsk. flormelis

Marzarinfyld:
150 g. sukker
150 g. marcipan
150 blødt margarine
3 æg
45 g. hvedemel

150 g. nougat
200 g. chokolade

Fremgangsmåde:
Tærtedej:
Kom margarine og mel i røremaskine og rør til margarine er fordelt. Tilsæt flormelis og æggeblommer og rør sammen. Stilles, tildækket, i køleskabet i min. 1 time

Marzarinfyld:
Rør marcipan og sukker sammen. Ælt margarinen i. Tilsæt æg og til sidst mel.

Tænd ovnen på 200 grader og smør en springform. Fordel tærtedejen i formen, prik med en gaffel og bag i 10 min.
Tag tærten ud og skru ned til 150 grader. Tilsæt marzarinfyld og bag tærten i 15 min. Tag tærten ud og lad den afkøle i 5 min. Skær nougat i skiver, fordel det på tærten og bag i 15 min. mere.
Når tærten er helt afkølet smeltes chokoladen og fordeles i et jævnt lag.

2 kommentarer:

Det er altid dejligt med en kommentar